Ferdia plattform

Alt du trenger for å administrere busselskapet

Våre løsninger styrker konkurransekraften til busselskap. Mindre tid på administrasjon, flere turer og oppdrag.
Med vår IT-plattform får du et verktøy for å administrere ditt busselskap - fra prising og tilbud , til planlegging, drift og fakturering.

Våre brukere rapporterer at de får mer kontroll, bedre ressursutnyttelse og lavere faste kostnader.

Fra forespørsel til reservasjon på få klikk

Med digitaliserte forespørsler sparer du tid. All informasjon om turen, inklusive km og timer, kommer direkte inn systemet. Prisen kan beregnes automatisk basert på dine innstillinger.  Send tilbud til kunden og la dem akseptere med et tastetrykk. Ønsker du å sende kunden en oppfølging? Et tastetrykk, noen velvalgte ord og vips er oppfølgingen sendt.

Effektiv kommunikasjon

Når du planlegger turer ser du hvilke sjåfører og kjøretøy som er tilgjengelige og hvor mye sjåførene har kjørt de siste dagene. Sjåføren får en melding når du tildeler et oppdrag, og du får beskjed når sjåføren har godtatt det. Kommer kunden med en oppdatering i siste liten? Når du bruker plattformen vår, får både sjåføren og kunden beskjed når ordren er oppdatert.

Full kontroll over bussflåten din

Når du er Ferdia busspartner, kjører sjåførene dine med sjåførappen. Gjennom den får du full kontroll på hvor sjåfører og kjøretøy befinner seg. Du kan se hvilke busser som går som planlagt og hvilke som er forsinket.

Enkel godkjenning av timer

Har du sjåfører som kjører på timer? Når du bruker vår plattform er det lettere enn noen gang å holde styr på timelistene. Du kan se hvor timene kom fra, hvorvidt det var forsinkelser, og hva disse skyldtes. Alt du trenger å gjøre er å godkjenne timene med 2 tasteklikk - eller kommentere til sjåføren om det er noe som ikke ser riktig ut.

Fellesskap gir muligheter

Vi skaper en digital standard for planlegging og drift av bussturer. Alle våre busspartnere kan derfor enkelt dele turer med hverandre - uten å taste inn informasjon på nytt. Fikk du en tur neste uke du ikke har noen buss til å dekke? Har du ledig kapasitet i morgen som du ønsker å fylle? Samarbeid gir muligheter.

Ingen flere kjøreordre på mail

Med vår sjåførapp har det aldri vært lettere å gjennomføre en busstur. All informasjon følger oppdraget. Ved digital gjennomføring føres timer automatisk og det er lettere å planlegge hverdagen.

Møt fremtiden som Ferdia Partner