Alt du trenger for å administrere ditt busselskap

Vårt mål er å styrke konkurransekraften til lokale busselskap. Mindre tid på administrasjon, men likevel flere turer og oppdrag.
Med vår IT-plattform får du et verktøy for å administrere ditt busselskap - fra prising og tilbud - til planlegging, drift og fakturering.
Våre brukere rapporterer at de får mer kontroll, bedre utnyttelse av sine ressurser og lavere faste kostnader.

Fra forespørsel til reservasjon på få klikk

Med digitaliserte forespørsler sparer du tid. All informasjon om turen, inklusiv km og timer, kommer direkte inn systemet. Prisen kan automatisk beregnes basert på dine innstillinger - Send tilbud til kunden og la de akseptere med et tastetrykk. Ønsker du å sende kunden en oppfølging? Et tastetrykk, noen velvalgte ord og vipps er oppfølgingen sendt.

Effektiv kommunikasjon

Når du planlegger turer ser du hvilke sjåfører og kjøretøy som er tilgjengelige - og hvor mye sjåførene har kjørt de siste dagene. Sjåføren får en melding når du tildeler et oppdrag og du får beskjed når sjåføren har godtatt. Kommer kunden med en oppdatering i siste liten? Når du bruker plattformen vår får både sjåføren og kunden beskjed når ordren er oppdatert.

Full kontroll over din bussflåte

Når du er Ferdia busspartner kjører alle dine sjåfører med sjåførappen. Gjennom den får du full kontroll på hvor alle dine sjåfører og kjøretøy befinner seg. Du kan se hvilke busser som går som planlagt - og hvilke som er forsinket.

Si farvel til excel-ark og papir

Har du sjåfører som kjører på timer? Når du bruker vår plattform er det lettere enn noen gang å holde kontroll på timelistene. Du kan se hvor timene kom fra - om det var forsinkelser og hva de skyldtes. Alt du trenger å gjøre er å godkjenne timene med 2 tasteklikk - eller kommentere til sjåføren om det er noe som ikke ser riktig ut.

Åpne døren til en verden av muligheter

Vi skaper en digital standard for planlegging og drift av bussturer. Alle våre busspartnere kan derfor enkelt dele turer med hverandre - uten å taste inn informasjon på nytt. Fikk du en tur neste uke du ikke har noen buss til å dekke? Har du ledig kapasitet i morgen som du ønsker å fylle?Som Ferdia busspartner åpner du døren til en verden av muligheter.

Ingen flere kjøreordre på papir

Med vår sjåførapp har det aldri vært lettere å gjennomføre en busstur. All informasjon følger oppdraget. Ved digital gjennomføring føres timer automatisk og det er lettere å planlegge hverdagen.

Møt fremtiden som Ferdia partner

Rapporter en feil