Leie buss til håndballaget
- trygt og enkelt

  • Landsdekkende: Tide, Oslobuss og Ferdia
  • Kontroll: Se bussens lokasjon fra din mobil
  • Trygghet: Dyktige sjåfører og moderne busser
  • Håndballbussene: Region Øst og Region Vest
Kontakt oss
Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.

Offisielle samarbeidspartnere:

om oss

Å reise sammen er hyggelig og miljøvennlig!

Ferdia gjør det enkelt å reise sammen. Vi strekker oss langt for å levere god service med moderne, miljøvennlige busser. Snart lanserer vi samkjøringstjenesten Sharebus som gjør det enda enklere å reise sammen.

Les mer om samarbeidet

Tide

Tide Buss er Norges nest største busselskap, med over 2000 busser og virksomhet innen rutekjøring, turbusser, ekspressruter og flybuss over hele landet.

Tide tilbyr bærekraftige kollektivløsninger, og som et fremtidsrettet mobilitetsselskap er vi en sentral aktør når nye og mer miljøvennlige teknologier tas i bruk i vår næring.

Oslobuss

OsloBuss er blant Østlandets største busselskaper. Vi har ambisiøse klimamål og jobber aktivt mot en 100% fossilfri busspark i løpet av 2023. Gjennom investering i egen ladeinfrastruktur med powerbank, solceller og vindturbiner skal vi frakte våre passasjerer med egenprodusert og kortreist strøm.

Sammen med Tide og plattformselskapet Ferdia, utvikler vi morgendagens transportløsninger med et sterkt miljøfokus.

Vi gleder oss over at vi nå kan tilby Håndballforbundet bransjens mest moderne løsninger som bidrar til å tilgjengeliggjøre håndballen for alle.  

Ferdia

Ferdia transformerer turbussbransjen ved å gjøre det enkelt å reise sammen. Turbuss er en grønn og sosial reisemåte. Likevel er buss-setene oftest tomme og folk tar fortsatt bilen. Hvorfor? Fordi det er brysomt å finne, booke og koordinere busstjenester.

Ferdia endrer dette. Gjennom en unik tosidig markedsplattform strømlinjeformer vi busselskapenes prosesser og leverer gode mobilitetstjenester. Busspartnerne får høyere bussutnyttelse og bedre marginer gjennom mer effektiv operasjon. De reisende får enkel tilgang til nyskapende samkjøringsløsninger.

Ferdias økosystem er bra for de som reiser, busselskapene og miljøet, vinn-vinn-vinn. Selskapet ble stiftet i 2016 og har hovedkontor i Oslo.

Kontakt oss

Din melding er nå sendt. Vi vil ta kontakt med deg innen kort tid.
Ops. Her har det skjedd en feil. Vennligst prøv igjen.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om håndballbussen? Ta kontakt med oss så vil vi svare på dine spørsmål.