Breaking news! Vi bytter navn!🎉

27/11/2019

Busgroup blir Ferdia

BusGroup bytter navn til Ferdia, noe som betyr flere muligheter for deg som kunde!

Det som startet som en ambisjon om å digitalisere en ikke-digitalisert turbussbransje har endret seg til en visjon om å akselerere bærekraftig gruppetransport, delingsøkonomi og mobilitet. Vi har tenkt riktig, men vi burde tenkt større! Vi løser i dag oppgaver langt utover våre forhåndsdefinerte ambisjoner og tar nå konsekvensene av det. Merk deg navnet Ferdia med en gang.

Inspirert av nettverks- og delingsøkonomi endrer vi måten du opplever og handler moderne transport på. Digitalisering og nettverk muliggjør effektiv transport til det beste for miljøet og kundene, og skaper et økosystem med bare vinnere. Et økosystem bestående av et nettverk av ledende busselskap og kvalitetsbevisste kunder. Ferdia har én portal for alle forespørsler på tvers av landet. Uansett hvor du skal møter du et selskap som er håndplukket basert på kvalitet, miljø, omdømme og profesjonalitet. Med erfarne sjåfører, moderne kjøretøy og bransjens beste digitale verktøy kan vi tilby en fleksibel, trygg og effektiv tjeneste.

Ferdia er en raskt voksende og norsk techbedrift som jobber med bedrifter som ønsker styrket posisjon/konkurransefortrinn gjennom effektiv transport for sine ansatte eller kunder, og som trigges av miljøgevinster og sømløse innovative digitale løsninger. Sammen med kundene utfordrer vi offentlige og private aktører til å fokusere mer på miljø og leveranse slik at vi bidrar til et bedre og tryggere samfunn for deg og meg.

Ferdia. Hvor går din neste tur?


Andre innlegg: