Enklere for kunden
og tryggere
transport!

Ferdia er et nettverk av busselskap. Uansett hvor du skal møter du et selskap som er håndplukket basert på kvalitet, miljø, omdømme og profesjonalitet. Med erfarne busselskap og digitale verktøy kan vi tilby en fleksibel, trygg og effektiv tjeneste.

Digitale løsninger

Vi ønsker å tilby fremtidens løsninger idag. Derfor har vi utviklet en mengde innovative, digitale løsninger for å sikre raske, trygge og effektive kundereiser. Våre teknologiske løsninger effektiviserer også administrasjonarbeid og bidrar til en mer miljøvennlig utnyttelse av bussflåten. Vi jobber hardt for å levere trygghet og kvalitet til våre kunder - fra første klikk, gjennom hele reisen til fakturaen er betalt.

Kunnskap
og erfaring

Sjåførene i vårt nettverk er meget kompetente og erfarne, mange har vært bak rattet hele livet. Busselskapene som kjører for Ferdia må tilfredsstille en rekke krav for å bli partner. Vi gir også kundene våre mulighet til å gi sjåføren en tilbakemelding etter hver tur. På den måten kan du være trygg på at du alltid møter en erfaren og kunnskapsrik sjåfør når du bestiller en reise med oss.

Få en pris på to minutter

Vi støtter
lokalsamfunn

Ferdia er en motpol i en tid der store konsern og utenlandske aktører utfordrer lokale bedrifter. Vi jobber for å utvide markedsmuligheter ved å samarbeide med og utvikle lokale busselskap. På den måten bidrar vi også til å styrke lokalsamfunn og norges næringsliv.

Følg reisen vår

Vi jobber med flere nye, innovative løsninger og konsepter.
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt på mail.

Mail:

Takk! Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev.
Vennligst skriv inn en gyldig mailaddresse.
Ved å melde deg på godtar du å få nyhetsbrev på mail.
Du kan når som helst melde deg av.

Planlegg din neste busstur med oss

Send oss en forespørsel idag og få et tilbud raskt!

Over 400 av våre kunder har gitt oss en rating! Her er noen av tilbakemeldingene:

4.8

Total rating

En fantastisk hyggelig buss-sjåfør som brakte oss trygt frem og tilbake til Røros. En meget behagelig buss-reise. En særdeles positiv, rolig og fin sjåfør med service på topp,samt godt humør 👍😉

Super service med SMS om hvem er sjåfør og hvor bussen er. Det gir masse trygghetsfølelse

Fikk veldig god info i forkant og når bussen var på vei. Deilig for meg å slippe å ringe og bekrefte, at det går av deg selv.

Veldig bra service og god oppfølging både før og under turen. Dyktig sjåfør som var punktlig, hyggelig og veldig service innstilt. Beste sjåfør og bussopplevelse vi har hatt på disse årlige turene

Hyggelig og ordentlig sjåfører.
Takk for god service. På gjensyn til neste gang

Utrolig fornøyd med servicen både i forkant og under turen. Det at dere tar dere tid til å følge opp med telefon, melding osv. er et stort pluss.
Og at dere har en god pris. Veldig hyggelig sjåfør og :-)

Har du spørsmål?

Vi vil gjerne høre fra deg dersom det er noe du lurer på.