Leie buss

Leie buss - trygt, kjapt og enkelt

Å reise med buss er miljøvennlig og komfortabelt. Vi gjør det enkelt å leie av buss for små og store grupper. Å organisere gruppetransport kan være krevende og komplisert. Derfor har vi utviklet en mengde smarte verktøy for å sikre at hver tur bli gjennomført trygt, presist og uten feil. Enten du transporterer flere hundre kollegaer, arrangerer fjord-sightseeing eller leier en minibuss.

  • Et nettverk av busselskap
  • Følg bussen på kartet fra garasjen til pick-up-point
  • Moderne busser fra 16-95 passasjerer
  • Enkelt og effektivt for bedrifter, lag, grupper og organisasjoner

Få et uforpliktende tilbud

Få et prisestimat

Lei buss på en helt ny måte

Å organisere gruppetransport kan være krevende og komplisert. Derfor har vi utviklet en mengde smarte verktøy for å hjelpe deg på veien.

Enkel booking

Kort vei fra forespørsel til prisestimat. Send inn en forespørsel og vi kommer raskt tilbake til deg.

Følg bussen

Når turen er akseptert og sjåføren er på vei får du en varsling. Med den kan du følge bussen fra garasjen til avtalt hentested så du har full kontroll på tiden.

Full kontroll

Alle våre sjåfører har en app med detaljer for din tur; Hentested, destinasjon og ekstrabestillinger. All informasjon blir ivaretatt.

Rating

Etter turen kan du gi oss en tilbakemelding så vi kan bli enda bedre. Din mening teller!

Et nettverk av busselskap

Ferdia er en felles merkevare for anerkjente busselskap.
Flere av våre partnere har vært i drift gjennom generasjoner - og er eksperter på destinasjoner og lokale forhold i deres respektive område.
Bruk mindre tid på å søke etter lokale leverandører og mer tid på å planlegge din tur!

Moderne og miljøvennlige busser

Vi tar miljøet på alvor og benytter kun busselskap med moderne kjøretøy. Via oss kan du blant annet bestille den første elektriske turbussen i Norden. Når du reiser med oss kan du forvente trygg transport med høy komfort - og rett buss til din gruppe. Våre teknologiske løsninger effektiviserer også administrasjonarbeid og bidrar til en mer miljøvennlig utnyttelse av bussflåten.

Minibuss

En minibuss passer bra for mindre grupper uten for mye bagasje. De har også ofte hengerfest for sykler, ski eller instrumenter.

15-17

seter

Midibuss

Når en turbuss er for stor og en minibuss for liten. En midibuss kommer frem i trange gater der en turbuss må snu og er en effektiv måte å transportere mindre grupper på.

17 - 22

seter

Turbuss

De fleste kjøretøyene i nettverket er moderne turbusser med 50 passasjerseter. De har som regel toalett, aircondition, mulighet for 4G-wifi og servering.

Inntil 50

seter

Stor turbuss

Disse bussene er like som vanlig turbuss, men har flere seter. Perfekt for grupper opptil 57 passasjerer.

Inntil 57

seter

Dobbeldekker

Ingen på veien har bedre utsikt enn passasjerene i en dobbel-dekker. Dobbelt så mange etasjer gjør bussturen dobbelt så morsom!

Inntil 94

seter

Over 400 av våre kunder har gitt oss en rating! Her er noen av tilbakemeldingene:

4.8

Total rating

En fantastisk hyggelig buss-sjåfør som brakte oss trygt frem og tilbake til Røros. En meget behagelig buss-reise. En særdeles positiv, rolig og fin sjåfør med service på topp,samt godt humør 👍😉

Super service med SMS om hvem er sjåfør og hvor bussen er. Det gir masse trygghetsfølelse

Fikk veldig god info i forkant og når bussen var på vei. Deilig for meg å slippe å ringe og bekrefte, at det går av deg selv.

Veldig bra service og god oppfølging både før og under turen. Dyktig sjåfør som var punktlig, hyggelig og veldig service innstilt. Beste sjåfør og bussopplevelse vi har hatt på disse årlige turene

Hyggelig og ordentlig sjåfører.
Takk for god service. På gjensyn til neste gang

Utrolig fornøyd med servicen både i forkant og under turen. Det at dere tar dere tid til å følge opp med telefon, melding osv. er et stort pluss.
Og at dere har en god pris. Veldig hyggelig sjåfør og :-)

Rapporter en feil