Leie buss

Leie buss - trygt, kjapt og enkelt

Å reise med buss er miljøvennlig og komfortabelt. Vi tilbyr skreddersydde turer og leie av buss for små og store grupper på tvers av landet. Å organisere gruppetransport kan være krevende og komplisert. Derfor har vi utviklet en mengde smarte verktøy for å sikre at hver tur bli gjennomført trygt, presist og uten feil. Enten du transporterer flere hundre kollegaer, arrangerer fjord-sightseeing eller leier en minibuss.

  • Et nettverk av busselskap over hele landet
  • Følg bussen på kartet fra garasjen til pick-up-point
  • Moderne  busser fra 16-95 passasjerer
  • Enkelt og effektivt for bedrifter, lag, grupper og organisasjoner

Få et uforpliktende tilbud

Lei buss på en helt ny måte

Å organisere gruppetransport kan være krevende og komplisert. Derfor har vi utviklet en mengde smarte verktøy for å sikre at hver tur bli gjennomført trygt, presist og uten feil.

Enkel booking

Kort vei fra forespørsel til prisestimat. Send inn en forespørsel og vi kommer raskt tilbake til deg.

Følg bussen

Når turen er akseptert og sjåføren er på vei får du en varsling. Med den kan du følge bussen fra garasjen til avtalt hentested så du har full kontroll på tiden.

Full kontroll

Alle våre sjåfører har en app med detaljer for din tur; Hentested, destinasjon og ekstrabestillinger. All informasjon blir ivaretatt.

Rating

Etter turen kan du gi oss en tilbakemelding så vi kan bli enda bedre. Din mening teller!

Et nettverk av busselskap i Norge

Ferdia består av busselskap fra ulike deler av Norge. Flere av våre busselskap har vært i drift gjennom generasjoner - og er eksperter på destinasjoner og lokale forhold i deres respektive område. Sammen kan vi tilby reiser over store deler av landet. Så om du skal leie buss i Oslo, Bergen eller andre steder i landet kan du trygt booke med Ferdia.

Bruk mindre tid på å søke etter lokale leverandører og mer tid på andre ting.

Moderne og miljøvennlige busser

Vi har en stor flåte med moderne, komfortable og trygge busser. Vi tar miljøet på alvor og har nye busser med lavt utslipp. Når du reiser med oss kan du forvente trygg transport med høy komfort - og rett buss til din gruppe. Våre teknologiske løsninger effektiviserer også administrasjonarbeid og bidrar til en mer miljøvennlig utnyttelse av bussflåten.

Minibuss

For grupper opp til 16 personer har vi moderne minibusser med gode seter. Fasilitetene varierer fra standard til luksus, men alle kjøretøy har moderne motorer og komfortable seter.

15-17

seter

Midibuss

Når en turbuss er for stor og en minibuss for liten har vi noen midibusser med 17-22 passasjerseter. En midibuss kommer frem i trange gater der en turbuss må snu og er en effektiv måte å transportere mindre grupper på.

17 - 22

seter

Turbuss

De fleste av våre kjøretøy er moderne turbusser med 50 passasjerseter. Med toalett ombord, aircondition, mulighet for 4G-wifi og servering er en turbuss en optimal måte å reise sammen som gruppe på. Enten du skal på kort eller langtur.

>50

seter

Stor turbuss

Disse bussene er like som Large turbuss, men har flere seter. Perfekt for grupper opptil 57 passasjerer.

>57

seter

Dobbeldekker

Ingen på veien har bedre utsikt enn passasjerene i en dobbel-dekker. Dobbelt så mange etasjer gjør bussturen dobbelt så morsom! For store grupper opptil 94 passasjerer.

>94

seter

Over 400 av våre kunder har gitt oss en rating! Her er noen av tilbakemeldingene:

4.8

Total rating

En fantastisk hyggelig buss-sjåfør som brakte oss trygt frem og tilbake til Røros. En meget behagelig buss-reise. En særdeles positiv, rolig og fin sjåfør med service på topp,samt godt humør 👍😉

Super service med SMS om hvem er sjåfør og hvor bussen er. Det gir masse trygghetsfølelse

Fikk veldig god info i forkant og når bussen var på vei. Deilig for meg å slippe å ringe og bekrefte, at det går av deg selv.

Veldig bra service og god oppfølging både før og under turen. Dyktig sjåfør som var punktlig, hyggelig og veldig service innstilt. Beste sjåfør og bussopplevelse vi har hatt på disse årlige turene

Hyggelig og ordentlig sjåfører.
Takk for god service. På gjensyn til neste gang

Utrolig fornøyd med servicen både i forkant og under turen. Det at dere tar dere tid til å følge opp med telefon, melding osv. er et stort pluss.
Og at dere har en god pris. Veldig hyggelig sjåfør og :-)